Western Australia/New Zealand 2006

Western Australia/New Zealand 2006

Anyway...

Eftersom jag lämnar mörka, kalla Sverige under sex veckor i slutet av 2006, tänkte jag det kunde vara av i alla fall marginellt intresse för släkt och vänner att få lite illa frekvent uppdaterad info om vad som sker där på andra sidan jorden.
Bloggen startar på dag minus tio, då novembermörkret sveper sig runt det huttrande landet i norr, och förväntas uppdateras flera, flera gånger. Kanske man kan betrakta denna webblogg som ett tidsenligt, 2000-talsmässigt sätt att säga "Pilutta dig!"

/Martin

Dag 35: Picton

New ZealandPosted by Martin 2006-12-27 08:45

Efter lite saelfotografering ankom bussen till Picton, varifran faerjan till North Island avgar. Men faerjan tog jag senast, sa denna gang flyger jag. Saledes nagra timmar i lilla Picton, inkl ett i arlighetens namn ganska kass akvarium.
Val framme i Wellington var det hog tid att uppdatera blog, kolla/skicka mail och loesa kruxet med en dags forsening jag blev utsatt for i QT. Losningen: flyg fran Mt Maunganui/Tauranga till Auckland. Galler att jag bantar packningen, dock: De tar extra for varje kilo over 20, och pa planet Picton-Auckland hade jag 29. Fast det var inkl ol, vatten osv.

  • Comments(0)//nz.smedendahl.se/#post39