Western Australia/New Zealand 2006

Western Australia/New Zealand 2006

Anyway...

Eftersom jag lämnar mörka, kalla Sverige under sex veckor i slutet av 2006, tänkte jag det kunde vara av i alla fall marginellt intresse för släkt och vänner att få lite illa frekvent uppdaterad info om vad som sker där på andra sidan jorden.
Bloggen startar på dag minus tio, då novembermörkret sveper sig runt det huttrande landet i norr, och förväntas uppdateras flera, flera gånger. Kanske man kan betrakta denna webblogg som ett tidsenligt, 2000-talsmässigt sätt att säga "Pilutta dig!"

/Martin

Dag 40: NYD in Sydney

SydneyPosted by Martin 2007-01-01 23:35

Lite mulet var det, men jag traskade likval bort till Circular Quay och hoppade pa bussen till Bondi. Val framme var det sol, klarbla himmel och varmt i vattnet. Sa ska nyarsdagar tillbringas!

Blog Image

Och nu staller man sig fragan: Vilken vanlig sjal med bil star vid Landvetter pa torsdag vid 14-snaret, redo att skjutsa mig och min packning till Glasis? Det kan finnas vingummi, whisky, maltesers el likv i antydd packning...

  • Comments(1)

Posted by Bosse 2007-01-02 08:00

Tyvärr har jag ej möjlighet att tillgodose detta önskemål enär jag vid nämnda tidpunkt befinner mig på begravning i Strömstad.
Far